Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag drömde en natt om en fågel


En vilsen skata

Jag drömde en natt om en fågel
Det var en vilsen skata med stora mörka ögon
Den åt ur min hand
För varje dag som gick
lossnade en fjäder från den
Men skatan envisades med att komma och äta
När alla fjädrar från vingarna var borta
och den inte längre
kunde flyga hoppade den fram
allt för att äta ur min hand
Så en dag kom helt naken
och utan fjädrar
Med stora utbucklade ögon
Den åt glatt
Den natten blev det frost
Skatan som var utan fjädrar
Sakta blev den en del av frosten




Fri vers av xxdarkangelxx
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-06 19:35



Bookmark and Share


  Emelys saga
Så vacker och så rörande så jag får tårar i ögonen.
2023-11-19
  > Nästa text
< Föregående

xxdarkangelxx
xxdarkangelxx