Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paniken

När paniken våldtar mig ser jag inget slut
I tanken brottas jag med demoner
Men i verkligheten är jag nog vem som helst,
En som verkar lycklig, på utsidan.
Mitt hjärta slår, men jag lever inte




Fri vers av xxdarkangelxx
Läst 50 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-18 02:35



Bookmark and Share


    Julia Engström VIP
Mycket bra formulerat! Gillar speciellt slutet
2023-04-18
  > Nästa text
< Föregående

xxdarkangelxx
xxdarkangelxx