Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens rand!

Så stilla är tidens rand
att man kan känna smekningen av då och nu

I vila du själs ängel, till ro en stund

Vaknar från djup sömn
planer för en ny dag

En gång till




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 317 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-30 11:31



Bookmark and Share


    Tea Alex
I vila du själs ängel, till ro en stund

Vaknar från djup sömn
planer för en ny dag




Modet är inte alltid högröstat. Ibland är modet den stilla röst som vid slutet av dagen viskar: "Jag försöker igen i morgon".
/Mary Anne Radmacher
2011-07-11

  mare VIP
Bra och fint skrivet..
2011-07-05

  Linda CH VIP
En fridfull dikt att läsa. Skänker ro i själen. Applåd!
2011-06-14

  Lena Själsöga Keijser
värme
ljus
strömmar i detta smycke
2011-06-01

  Ninananonia VIP
Härligt att läsa denna tidens rand :)
2011-05-30

  anits VIP
Mycket vacker poesi
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin