Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite omändrad...




I en stund av lycka...

 

att famna livet

kan såra svårt

att försöka blunda

kan kännas tungt

att nudda lite lätt

kan kännas helt

och ge en stund av lycka

 

(c) tk.




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 191 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-30 21:59



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Den tycker jag om...tack
2011-06-11

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tycker om! :)
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra