Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsvirvlar

Jag sätter kurs mot den Oändliga galaxen,
gjord av drömmar som aldrig slog in.

Jag seglar vågor av minnen.
Bryter bränningar av sorg.

Jag färdas med tankens hastighet.
Och tiden, virvlar i kölen.




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 627 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2011-05-31 00:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert!
2013-03-13

  sommarmoln
Så underbart vacker röst! Och uppläsning! Och dikt!:) Och innebörd!;)
2013-02-14

  sommarmoln
Som alltid mkt fin och berörande...
2012-12-12

  Stjärnöga
Underbart vacker..
2011-09-28

  Celticgirl VIP
Fina bilder i en vacker text!
2011-09-27

    ej medlem längre
mycket stark och vacker bild.
2011-09-22

  Sara Käll
jag tycker om att du seglar vågor av minnen. den raden hade jag velat skriva själv.
2011-09-21

  kent nielsen
verkligen bra berör på nått sätt som är svårt at sätte en finger på!
2011-09-05

  Mangal VIP
Riktigt riktigt snyggt. Gillar skarpt.
2011-07-01

    ej medlem längre
Lite djup , bra !
2011-06-22

  Inkarasilas
Hmm, när du som här får mig att se ett gigantiskt vikingaskepp som styrs rakt ut i galaxen och se tiden virvla i kölen då fan smälter jag som glass på ett stekhett fönsterbräde av plåt. Urläckert. Fem mjau på raken.
2011-06-14

  Linda CH VIP
Gillar dina drömmande metaforer och hur du beskriver tiden, sorgen och din fortsatta resa in i möjligheternas universum. Superbra!
2011-06-04

  Lena Själsöga Keijser
åter skriver du en helanderesa
2011-06-01

  Filosofen2
Läser den långsamt och högt, så jag tar in den i varje ord....
"Virvlar i kölen" blev så stark känsla att jag log.
Läste den nästan viskande en andra gång och då kom orden som lätta små pustar och din resa du gör ut i galaxens yttersta rum ger utrymme för viktiga olösta tankar....

Låt denna resa lätta din börda, lämna såren innan du återvänder från rymdens sju hav.....


Superbra text, som ger ögat ytterligare en ny resa med ett enda mål i sikte.... Ta lodret och för skutan fram...

Bokmärkt!!
2011-05-31

  La Magnólia VIP
Mycket fin .. och en viktig resa ...
2011-05-31

  mickech
Mycket bra skrivet!!
2011-05-31

  Yheela
Vackert om sorg.
2011-05-31

    ej medlem längre
En svår men viktig resa, är min tanke ..

Mycket fin text, så vacker ljudmässigt också!
2011-05-31

    ej medlem längre
Just så.
Bokmärks.
2011-05-31

  Bibbi VIP
Tycker om.
2011-05-31

    ej medlem längre
wow... det här gillade jag starkt *stora applåder*
2011-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP