Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden



timotejen
böljande siden
vinden i tvätten




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-31 18:27



Bookmark and Share


  thyra
En mycket vacker bild du visar oss här! Underbar!
2011-05-31

    ej medlem längre
Timotej låter så vackert ...
2011-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP