Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liksom oss





Åh kamrat Död. Låt oss vila på bron. Med fötterna i vattnet. Och ryggarna mot gravaskan. Trädsusandet bedövar våra sinnen. Felan vilar. Flaskan är tom. Stjärnorna skrattar.

Liksom oss.




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 337 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-05-31 21:56



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Denna röda död och den lena askan som stal showen

och visst måste stjärnorna skratta Med oss

helt enkelt underbart
2011-06-02

  Catharina Edin VIP
'Åh kamrat Död'. Så känns det ofta!
2011-06-01

  TynANK586
skulle jag kunnat aplådera mer än en gång, skulle jag gjort det.

din text säger mig så mycket!
2011-06-01

  Anna*
Läste och läste om flera gånger och din text blir allt bättre för varje läsning! Applåderar länge
2011-06-01

  Minkki VIP
Saltomortaler ;) snyggt!
2011-05-31

  mickech
Mycket bra skrivet!!
2011-05-31
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP