Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yoni

Här är jag och där ligger livets blomma.
Naken är dess kronblad jag masserar.
Exceptionella mjuka drag förför.
Djup andning och smekning.
Förförelsens ringdans.
Tungan tjusar.
Slingrande.
Dans.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-31 22:48



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
så sinnligt vackert!
2011-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren