Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

instigan

 

 

midnattsblå mjuksilvrande

andas skog

 

rör vid

tempellundens

örtahelgan

 

 

i natten följer jag

ljusvandringen

 

 

prästkragar vika sakta ut blad runt solöga

 

vita

strålandeblad

lyktbärare

målar

 

mjuksilvrande

ögonmötesregn

 

prästkragar

söker

hölja vallmos eld

 

 

vindar vaknar

vallmoblad

lyfter

cinnoberfjäril

 

vandrar i skogshägn

 

här är

är

 

 

marker omfamnar mina bara fötter

välkomnar min hjärtsång

 

ur ögonsalar

 

lyftas

pärlor

 

mina kinder äro skålar

bjudande

 

 

min själ andas darrande

 

sjööga är nattens midnatt

hör min andning

skälva

 

sjööga

lyfter vinge stryker lätt undan

skivans kristall

 

krusande yta

är min själs darrande

andning

 

i gryningens tallkronas pinjedoft

lyfter sefyr händer

däri väcker

gök

sjö

 

himmelshav rodnande

morgonvind

 

ser sjö öppna ögon

släpper fågelvinden fri

 

och i mitt bröst

tonar dessa

 

klädnaden släpper jag

står i vattenfalls kaskadljus

nattdräkt rinner i mjuka vågor nedför

står i mitten av näckros

 

näckros planterar jag i sjödunge

 

instiger i

vattenspegels rodnande morgonvind

 

andandes ut kärleksvinden

och omfamnar dina ögon i solstigan




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 293 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-01 14:13



Bookmark and Share


  MoonCalled
Mycket vacker
2011-06-02

  Ninananonia VIP
Instigan är vacker! :)
2011-06-01

  Anya VIP
Jag ser en vacker sommarnatt framför mig med blommor och djur. du inbjuder så vackert till sommarfröjd. Tack!
2011-06-01

  Mona Drugge
Bara så vacker denna instigan. Som en härlig ljum vårdag.

Bokmärks!
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser