Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

su-doku-såpornas matematik 




jag är bara ärlig

jag är bara ärlig
sade hon sedan hon kränktkräktdissathasplat  ur sig
en verbal stinkblaffa
mitt i nyllet

vara ärlig

är det alltid att vara elak grym
varför inte att lite generat säga

jag gillar dig
du är som en bror för mig

men jag har inte vågat säga det innan

men nu

 

jag är bara ärlig

ärlig ärlig

 

 

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-01 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP