Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibLANDet laGOm




jag och min ånghäst

han var en bortbyting sägs det

men vem var han bortbytt mot?

 

 

 

göran persson?




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 441 gånger
Publicerad 2011-06-01 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP