Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM REGN OCH ÄPPELBLOM

Så kommer ni
tillbaks till oss
som vad och när
Som vindar
Som fågelsång
Som regn och äppelblom
Ni reste snabbt
Vi visste ej
att tiden redan var
Och om vi vetat
hade vi på något sätt
försökt att ha er kvar
För vindar
och äppelblom
blir aldrig de ni var 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2011-06-01 18:55



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Bara så vackert min vän. Mitt hjärta tåras och vet och känner denna saknads sorg du nu bär på. Din saknad bleknar aldrig kring dina älskade djur, inget nytt kan heller ta deras plats dom äger i ditt hjärta. Men din katt Mio har inte ont och lider inte heller på något sätt. Den sover lycklig i sin katthimmel och vakar ner på sin goda matte. Din Mio är inte arg över det svåra beslut som du fick fatta, han mår bra där han är, var det än må vara. Tänk så, så kanske din smärta blir mindre med tiden, min vän.

Stor Kram till dig Maj-Lis!
2011-06-04

  Linda CH VIP
Vilken ömhet och kärlek dina ord förmedlar. Mycket vackert!
2011-06-02

    ej medlem längre
Precis så kommer de, även som fjärilar och i drömmar när de behövs...
2011-06-01

  Larz Gustafsson VIP
Fantastiskt vackert skrivet.
Luft, rymd, ljus.
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP