Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåliga betyg, men jag tog studenten!

Jaha. Jahaja. IG sa du. Ja, jo, asså..det bara går inte nu att göra nåt annat. Det går inte att tänka. Han är för långt bort. Han tog med mig. Det du ser här. Alltså vad du tror är jag. IGt. Det är ett skal. Snigeln flyttade ut. Skalet blev för trångt för alla känslor. Jag försvann. 




Fri vers av Sophie Jennifer
Läst 550 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-01 22:14



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Skit i honom. Strunta i IG nu. Det går att ordna. Du är underbar. Du är en otroligt fin flicka (syftar främst på din personlighet, men nog är du vacker också!).

Grattis till studenten! Fy fan va du är bra!
2011-06-04

  Robin V
Grattis!

Det är ett år sen jag tog studenten. Tiden går fort!

Och betyg: några bokstäver på ett papper som på nåt sätt bedömer hela ens person. Lite läskigt egentligen.

Skolan må vara välbehövelig, men ack så finns det galet mycket mer roligare saker att göra
2011-06-01

  lux et veritas
Grattis!
Betyg, enligt min mening, är inget mått på ens intelligens på nått sätt. Bara ens studieteknik, vilket är stundom förargligt då det kan vara avgörande om man ville in på exakt den dära utbildningen, annars bara ett par bokstäver.
2011-06-01

  mickech
Bra jobbat!
2011-06-01

  M.A.J.R
Skit bra :D grattis ^^
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Sophie Jennifer
Sophie Jennifer