Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig finns inte



ska aldrig mer säga...
möjligen eventuellt...
men aldrig, aldrig...
inte vara så tvärsäker...
nöja mig med att tro...
kanske ana...
men aldrig säga...
aldrig förvänta mig mer
än det jag vet ...
drömda, frammanade...
Nej, aldrig mer.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-02 10:41



Bookmark and Share


  Sofie Söderberg
så sant!
det är ganska onödigt med att säga aldrig, för man vet inte... :)
2011-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP