Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I jasminens famn

I jasminens famn
lämnar jag mina känslor
Andas in dess doft av smultron
andas ut en bön om hopp
hopp om att du stannar
med ditt hjärta bredvid mitt
Du fina vän, min älskling
om du känner jasminens doft
känner du min kärlek
och min bön om dig




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-02 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten