Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄNDÅ...FAST JAG VISSTE

Jag visste

För de händer alltid

ÄNDÅ drogs jag dit

Jag värjde mej

För jag visste

Visste
att de skulle göra ont

ÄNDÅ drogs jag dit

Jag visste om smärtan

Smärtan som förlamar

Hade bestämt mej

Inte en gång till

ÄNDÅ




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 586 gånger
Publicerad 2011-06-02 16:33



Bookmark and Share


  Murrey
Vackert....och det sista som överger oss är Hoppet :) Kram
2012-03-06

  Söderman
Lite av människans dilemma; i många situationer.
Vi vill inte, men en kraft driver oss ändå dit, och
sedan kommer efterräkningen.
2012-02-16

  Mona Drugge
Så berörande fint skrivet kring smärtan och dess område man helst vill slippa men som ändå kommer eller måste fram.

Bokmärks.
Kram!
2011-06-04

  Larz Gustafsson VIP
Vi är som malarna visavi glödlampan.
2011-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP