Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
barfota i gräset eller sanden vilken härlig känsla


BARFOTA TANKAR

att få gå barfota i gräset
är en njutning för mig

tänk en solig varm dag
när sommaren är här

ta av mig skor och strumpor
och sen gå ut barfota

känna det mjuka lena gräset
under mina bara fötter

gå fram och tillbaka i gräset
njuta av att sommaren är här

jag älskar att gå barfota i gräset
nu kan jag göra det varje dag

med en stor altan där gräset
växer och frodas utanför den

glad att jag fann den här lägenheten
där jag njuter ute på altanen

soliga dagar se på blommorna
lyssna på fåglarna och kunna
gå barfota direkt ut i gräset




anits 2 juni 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 568 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-02 17:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Exakt så känner jag också inför min nya lägenhet med altan.
2011-06-06

  Anya VIP
Så fint om barfota känslan. du gör även mig sugen på att gå ut på gräset.
2011-06-03

  Eva Helene VIP
Ljuva barfotadagar, härligt!
2011-06-02

  Maria T
Så underbart du har det.
Barfota i gräset, blommor
och fågelsång.
2011-06-02

  filosofian
Underbar dikt. Älskar att vara barforta och med hjälp av din dikt kan jag känna mig barfota och njuta av sommaren från soffan. Jättebra!
2011-06-02

  Larz Gustafsson VIP
Delar inte den passionen men känner väldig sympati.
2011-06-02

  Linda CH VIP
Underbart! Jag önskar dig många soliga dagar barfota i gröngräset.
2011-06-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP