Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försommartid

Försommartid
prunkande grönska
färgprakt
penseldragen är skira
naturen är pånyttfödd

Försommartid
den bästa tiden
fylld av hopp

Tankar som tidigare
var dystra
känns enkla och hanterbara
ljuset och grönskan
sprider energi
batterierna laddas upp
livet får en ny dimension

Det gråa och mörka
känns långt borta

Lycka är att förnimma
denna försommarkänsla




Fri vers av AA VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-02 21:43



Bookmark and Share


  annarebecca
Du fångar känslan väl! Visst stämmer det bra att penseldragen är skira på försommaren
2011-06-19

    tosing
Den Norrländska vintern är lång och ljus tack vare all djup vit fluffig snö... sedan jag flyttade norrut är mitt liv ljust året om!
2011-06-14

  Järnkatten
Ja, visst är det så :)...
2011-06-03

  mickech
Håller med Ninna underbart skrivet!
2011-06-02

  Ninananonia VIP
Underbar är denna försommartid :) :)

Mycket bra skrivet :)
2011-06-02
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP