Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ilsken moderjord

stormar,
hagel, regn, snö
rusk,

tornado
tromber
vulkaner
jordbävningar
efterskalv

piskar människan

svulstiga gap
vrålar och skriker
sliter moderjord i stycken

försöker få oss att vakna

tsunamin slickar stranden
slukar allt med hull och hår
mänskor flyr
i panik
upp för träd
hus
sugs bort i havsdjupet

moderjord städar upp
sätter ned foten







Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-02 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t