Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SENSUR!


Älskling - du gör mig hög!

sniffar i mig din doft
fyller mina lungor
av dig

snortar din hals
blir full
av dig

snusar på din bringa
berusar
mig

slickar din mage
gosar i din navel
suger

kysser fjäderlätta
munfulla

leker tafatt
snirklar

somnar i din famn







Fri vers av lilla t
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-02 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t