Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett värdigt adjö

borde jag skämmas
känna mig misslyckad


du tog min själ, ut i natten
här står jag med ett hål i mitt inre
mörkret äter upp mig

borde jag känna mig dålig
uppleva din misstro
ana din avsmak

du är nedstämd
är det här verkligen rätt

blev du sviken
blev jag?

är vi blinda
var vi inte lyckliga?

min själ, jag saknar dig!





Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-03 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t