Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt

Svart




Fri vers av backsippa
Läst 253 gånger
Publicerad 2011-06-03 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa