Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärvor av minnen

Omtumlande att vara
i den trakt som varit mitt
sommarviste i decennier
allt är igenkännande
förnimmelsen av rötter
det är trygghet

Omtumlande att minnas
den trakt som varit
min barn- och ungdomstid
strandlinjen
havets brus
vårens skönhet
färgprakten

Omtumlande att leva
i Stolta stad
med sin puls
sin skönhet
och ingå i ett sammanhang
och vara en del
om än så liten
i en helhet.




Fri vers av AA VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-06-04 00:27



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Du sätter ord på
det vi alla bär inom oss.

Skrev i min sista dikt:
Där fötter lekt i jord.
Bokmärker
2011-06-06

  Elwania
ingå i ett sammanhang
och vara en del
om än så liten
i en helhet

gillar dessa rader
2011-06-06

  Songbird VIP
Omtumlande att läsa! Minnen...oändligt vackert .. men ngn stans bitterljuvt. Lycka, frid, doft o lugn... men en uns ledsamt ibland att komma tillbaka då man vet att tiderna förändras och det blir just det, skärvor av minnen.
Älskar denna dikt då den är enkel, rak och beskrivande. Bra! :)
2011-06-06

  Linda CH VIP
Gillar din text, mycket! Ett helt liv av minnen. Fint.
2011-06-05

  Ninananonia VIP
Mycket bra!
Dessa skärvor av minnen :)
2011-06-04

  Filosofen2
Underbar text, underbar minnesskilldring av din barn-och ungdom
2011-06-04

  mickech
Mmm att leva är omtumlande. bra skrivet,
2011-06-04
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP