Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


*saknar*




Jag faller bara tills han ber mig flyga



Jag visste alltid
Redan från första stund
att stjärnorna i hans ögon
aldrig skulle bero på mig




Fri vers av Smultris
Läst 1330 gånger
Publicerad 2005-12-29 08:43



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Otroligt vackert fångat av denna känslan. Och titeln är en magisk strof i sig själv.
2007-08-03

    öppettid
gud vad fint. fastanade för rubriken men texten var så bra den med.
2007-06-01

  [ShadowWalker]
vacker... så vacker och din text återspeglar det
*ler varmt och sparar i mitt inre*
2007-03-25

    luta
kramar snörper hjärtegropen allt är perfekt i den kort men sprängfylld själv gick jag omkring i tjugo år och trodde att stjärnorna berodde på mig. tills nyligen ...
2006-08-20

    ej medlem längre
*tappar hakan av förvåning*


[av två orsaker]


1. Jag hade inte kommenterat dessa underbara rader!
och hade jag gjort det innan skulle jag vara tvungen att göra det nu med...
2. Alltså jag vet inte längre vad jag skall göra för att mina kommentarer skall fylla någon mer funktion än positiv glöd, Men det finns ju ingen annan utväg när man läser dina, hoppas du nöjer dig med det? *ler*
2006-04-22

  Daniel_78 VIP
oj, mästerligt!
2006-03-22

    Evve
oj. det här var så kort och innehåller sååå mycket. vacker och ledsam, och alldeles alldeles underbar...
2006-02-19

  MonaLisa
Jag hoppas att den sorgen är lättare att bära, för att du vet hur sanningen är.
2006-01-01

  claes fredelius
Hej Smultris!

Gott Nytt Poesiår!
Titeln på din dikt är underbar!
Tänker på det där "När en stjärna faller..."
Karin Boye har föresten en dikt om det

Claes
2005-12-31

  Manal
så underbrat skrivet, kort betydelsefull. tack
2005-12-30

  mysanpysan
jaha

och med dessa enstaka
stora ord får du mig på fall
pladask

solklar favorit!!

Tack!
2005-12-30

  Tove Meyer VIP
så underbart skört och vackert.
2005-12-29

    tändsochslocknar
oj, det hugger till i min mage. du berättar så mycket med de få orden.
2005-12-29

  swimsus@gmail.com
Smärtsam insikt...Vackert skrivet..
2005-12-29

    Cajsa
Det gör ont att läsa denna dikt!
2005-12-29

  Ola Rydberg
oj smärtsam men
bra på så få ord
2005-12-29

  Roger VIP
Det här gör nästan för ont att läsa... 5p och guldstjärna!!!
2005-12-29

  Per Rydberg
Hela din dikt är en enastående vacker suck av saknad. I rubrikens hittar jag inandningen och diktjagets recept mot misströstan: Han finns, hoppas att han svarar på vädjan!!
2005-12-29

  sol
..så känns det ja!..det ska komplettera. den sköna sorgbeskrivningen..
2005-12-29

  Dan Linder
Ja, jävlar så här känns det. Knockad mellan ögonen i sista raden!
2005-12-29

  JMR
jättefin, skulle vara skönt om man för någon gångs skull lyckades tända stjärnor hos någon (som man vill ha...)
2005-12-29

  Mats L.
Fånga uppvindarna vännen, fint skrivet
2005-12-29

    jahapp
nämen va rart....
2005-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris