Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynliga trådar

Osynliga trådar
binder oss samman
trådar till det förflutna
styr vår vardag i detta nu
minnena kan innehålla
allt från smärta till lycka
somt vill vi förtränga
men de finns där i vår erfarenhetsbank
och antar det mest skiftande uttrycksformer
i vår vardag

Vi väver ständigt
nya trygghetsvävar
i vår strävan att tillhöra
bli bekräftade
och fina mening under
våran stund på jorden

De osynliga trådarna
är viktiga för varandet

Inför andra är vi något....




Fri vers av AA VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-06-06 00:44



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackra är dessa trådar...
2011-06-06

  Songbird VIP
Visst är det så. Vill tro att det finns en mening med allt.
Min Mor-Far sa alltid tilll mig
- Det är så roligt att leve för då får en si hur det går.
Försöker att alltid ta med mig detta. Åter igen en rak beskrivande text som påminner oss om livet där man finner igen kännande.
Tack snälla för att du påminner oss, om det lilla som är det stora i livet. :)
2011-06-06

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tack för att du synliggör dessa trådar.
För om jag ser de silverlänsande trådarna,
så kan jag själv bestämma vilka jag vill behålla.
2011-06-06

  Anira
Silvertrådarna som väver oss samman......
fin läsning på morgonen
dagen av i dag

den som ska hålla oss samman i glädje
2011-06-06

  Filosofen2
Om man har för tungt förflutet faller trådarna i sär, men tar man upp dem, väver de likt ett spindelnät, så kan man fånga upp sig själv igen.
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP