Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en strand


längtan

Tittar ut över ett vitt landskap,
tung snö täcker grenarna på träden, en tystnad
en klar kall dag..
någon säjer

– så vackert!

En annan suckar av längtan…

En längtar till en strand,
till en magisk natt,
en sommar…

En första kyss från dej jag aldrig glömmer

Då låg jag på din arm i sanden
du visade mej din stjärna, tiden stod stilla..
tittade, granskade dej
Jag log saligt när du pratade, såg din mun,
hörde inte riktigt på vad du sa..
bara såg dej och var lycklig över att jag då visste
att jag älskade dej..

jag ville aldrig åka

aldrig lämna dej..


(Copyright - © Susanna Bylund)




Övriga genrer av Racel Rosa
Läst 515 gånger
Publicerad 2005-12-29 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Racel Rosa
Racel Rosa