Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett bortglömt barn

Nu står alla frågande
Hur kan en människa bli

Så ond
Så kall
Så mycket hat och ilska ?


Den som vill ha svar

Får söka under ytan
Och finna

Det gömda ömma
såren från krossat glas

Den glömda rösten
bakom muren av betong

Ett skört barns vädjan


-Håll om mej någon !

Älska mej

Säg att jag duger precis som jag är

-Torka bort mina tårar

Kom gör mej hel

Kom ta bort min rädsla



(Copyright - © Susanna Bylund)2015




Fri vers av Racel Rosa
Läst 306 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-08-14 01:11



Bookmark and Share


  Tigeröga
Tänkvärt & bra
2015-08-18

  Valter Örn VIP
Ett bortglömt barn kan bli ont men även ett bortskämt barn , har jag sett.
2015-08-14

  Lasseman VIP
Ja utan kärlek i grunden.. så skapar ondskan fritt utlopp, för att inte känslorna finns där.. stark text
2015-08-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och begrunda!
Det är inte alltid det yttre och det inre talar samma språk.
2015-08-14

  Lars Hedlin
Starkt och bra!
2015-08-14

  lodjuret/seglare VIP
Kanske är det på något sätt just försök till tröst i ord, utöver en smula handling, som behövs i en för övrigt så möjligt frostbiten värld.
2015-08-14

  Peter Stjerngrim VIP
Ju vackrare och mjukare innehåll, desto
hårdare och mer skyddande skal ...
Och du har så rätt - Kärleken är det enda som kan läka alla sår ...
2015-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Racel Rosa
Racel Rosa