Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hoppas du dansar med änglarna nu ...du kommer alltid fattas oss ...kram min vän


Ett varför ?? ..

Om du var här
Om du var här hos mej

Jag skulle ge allt
Allt det där som fattades dej

Men du gav aldrig chansen
Ingen förklaring

Om du ändå hade visat mej din rädsla
Visat dina plågande demoner

Jag skulle stått vid din sida
Slagits och kämpat för dej

Jag hade släppt allt

Hjälpt dej genom mörkret
Aldrig svikit dej min kära

Varit så mycket mer nära

Om du var här
Om du stannat kvar ...



(Copyright - © Susanna Bylund)






Fri vers av Racel Rosa
Läst 261 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-08-11 19:16



Bookmark and Share


  Zandor
En härlig tyngd...
2016-09-11

  lodjuret/seglare VIP
Låter som en sådan där sång som kunde ha handlat om livet men verkar mera som svanesången.
Texten förtjänar sina tvenne liljor.
2015-08-13

    ej medlem längre
Om var kommande sekund är det ingen som vet, annat än att det mesta som inte kan ses och anas finns där. Ur dess bottenlöst ljuva djup, alltid steget längre bort, flödar nässla och ros om vartannat, rakt in i våra liv :-). Fint skildrat..




2015-08-12

  Lars Hedlin
Smärta och styrka i texten på samma gång tycker jag!
2015-08-12

  Lasseman VIP
Oj! gjorde lite ont att läsa.. bra skrivet
2015-08-12

  Marita Ohlquist VIP
Stark och bra text som berör!
2015-08-12

  Anna Nickolausson
mycket känsla även mellan raderna
2015-08-12

  Maggan
Smärtsamt vacker och vemodig
2015-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Racel Rosa
Racel Rosa