Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undanflykter

Vilda valde vingar
Då benen sprungit slut

Klara kunde klösas
Då tänder ramlat ut

Fia fixa feber
Då hon fick besök av Rut


(Copyright - © Susanna Bylund) 14 Aug 2015














Övriga genrer av Racel Rosa
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-14 09:03



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
allt går att fixa:)
2016-08-04

  Lasseman VIP
Ja denna var bra.. Säger som min broder Lars annorlunda men säger en del..
2015-08-14

  Lars Hedlin
Oj ..annorlunda...gillas!
2015-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Racel Rosa
Racel Rosa