Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stressen av att prestera mer och mer på samma antal timmar som förut då det redan var för mycket gör oss sjuka


Sovklockan ringer

/Pip...pip pip pip pip.../

/knäpp/

Så var denna natt också förbi

aha då var det dax att stänga ner tankefabriken
Maskineriet har gått varm inatt
Planering för att fånga dagen tar på krafterna

Måste göras !...check,

Ta tag i NU ! ...check

Listorna klara
Alla aktiviteter numrerad i följd
efter ordning att utföras

Känner mej nöjd,
strukturerad och effektiv

Har gjort en hel massa nytta

Bra jobbat !

Nu ska jag krypa ner under täcket och kan
utan dåligt samvete få sova gott

God morgon






(Copyright - © Susanna Bylund)









Fri vers av Racel Rosa
Läst 262 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-08-04 09:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns en tid som jag vet och det är tiden som är och den är nu som jag nu skall se den i mig och i den tiden sitter alla i samma båt. Som dom gör det så skriv en om tiden som inte finns så skulle jag bli så glad så.
2015-08-08

  Trädskugga
Tänk om tiden behövde finnas till hands i tillräcklig omfattning jämt, vad skulle den säga då, riktigt skarpt! :)
2015-08-08

  Valter Örn VIP
Det där vill jag kalla att vara fokuserad! Bravo
2015-08-04

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört :)
2015-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Racel Rosa
Racel Rosa