Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I helvete

Titt ut !!
Ditt helvete

Du kommer
alltid när jag tvingas ge upp

Greppar tag för någon minut
Lämnar igen

För att mitt hopp ska leva

För att du kan

För du vet

Jag vill inte våga lämna


Pang !

Rakt tillbaka
Mitt helvete

Du visste

Vad var det du egentligen ville den här gången ?


(Copyright - © Susanna Bylund)






Fri vers av Racel Rosa
Läst 279 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-08-10 19:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt som attan!
2015-08-11

  Lasseman VIP
Oj!.. stark text och din bild säger mycket.. bra skrivet min vän och fantastisk målning
2015-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Racel Rosa
Racel Rosa