Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RYCK UPP DEJ

Ta dej i kragen

Ryck upp dej

Tänk positivt



När ohälsan ständigt knackar på


Tänk efter före


M-L






Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2011-06-06 19:06



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Om någon mer säger så
till Dej tycker jag Du ska svara :
"Jag har ingen krage.
Ge mig en."

Bara att hoppas vederbörande
förstår det dubbelbottnade
2011-06-08

  Mona Drugge
Så klokt.
2011-06-07

    ej medlem längre
Applåd!
2011-06-06

  Larz Gustafsson VIP
Ovanligt fånig kommentar.
2011-06-06

  lodjuret/seglare VIP
-Sträck på dig, ropade björken.
-Ja, sträck på dig.
Ropade nu även aspen till tvättlinan.
Men linan bara slokade ty galgen den kanaljen ville inte inta resning utan bara hänga med armarna och låta kroken ta hela bördan.
2011-06-06

  Larz Gustafsson VIP
Det är just de där uppmaningarna jag HATAR mest av allt när jag är nere och jag VÄGRAR alltid att lyda dem.
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP