Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
suffixet nano passar på mig nano betyder dvärg på grekiska rätt sött egentligen att vara nano då


Hets -nano

alla denna hets tär på mig
bryter ned mig
till minsta beståndsdel

blir en nanopartikel
inte ens en skärva
utan en miljondel, en minidvärg

det är hets på mycket just nu
hets på sommarkroppen
stress på jobbet
flänger än hit och än dit

hets med barnen
än ska de dit eller var det hit?
ibland undrar jag om
fritiden ska vara fullspäckad med aktiviteter

istället för med lugn...






Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-06 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t