Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa

Vi trampade envetet på. Svetten pärlade sig i pappas panna och hans illasittande shorts såg ut att skava runt kroppen. Den välgödda magen stod ut under T-shirten och guppade i kapp med den ojämna vägen. Jag sneglade på honom och iakttog hans skägg. Det hade han alltid haft så länge jag kunde minnas. Lite rött och burrigt. Ganska osmakligt.


Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-07 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP