Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...min passion...


Min älskarinna

Jag har en älskarinna
och kan henne ej vara utan
Jag ser hennes böljande värme
och hennes isande kyla
Jag kan inte motstå hennes krafter
och längtar till hennes famn

Hennes storhet är magisk
så fängslande skön
Hennes mjuka stillhet
så smekande lugnande
Hennes vilda raseri
så mäktigt och vackert

Jag sitter vid hennes sida
med tankarna lekande fria
Jag betraktar hennes former
med dess obeständighet
Jag smeker henne lekfullt
med min ena hand lite lojt

Hon är min passion
Hon är min energikälla
Hon är västerhavet




Fri vers av crea diem
Läst 398 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-06-07 20:01



Bookmark and Share


  Epione VIP
Ett vackert kärleksbrev till vårt hav, min älskare :)
Bilden är en typisk Dig bild. Fint att ha dig här, glädje att läsa din poesi.
2011-06-09

  Linda CH VIP
Vackert med ett överraskande slut.
2011-06-08

    ej medlem längre
Kärleksfullt och passionerat. Jag delar din kärlek... Men västerhavet har nog rum för många älskare:-)
2011-06-07

  Apoems
Bra poem, bra bilt
2011-06-07
  > Nästa text
< Föregående

crea diem
crea diem