Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...om att tappa bort sig själv...


När livet kom ikapp mig


Ett ensamt nattligt arbete
en tom och tyst lägenhet
Dagar utan talade ord
oändlig tid utan en kram

Jag har ett stilfullt hem
som i en designkatalog
Till vilken nytta
ingen besöker mig här
Är det för min egen skull
eller för någon annans

Jag har ett ensamt jobb
alltid tyst i min hytt
Nattmörker när jag är vaken
dagsljus när jag skall sova
Sällan träffar jag kollegor
långsamt dör mina ord

När jag blev ensam igen
föll hela mitt liv i bitar
Ensamheten blev så påtaglig
saknaden så total
Varje kväll med tårar i soffan
ett skydd mot allt det andra

Folk gav mig goda råd
hitta dig själv
Vad betyder det
landa i dig själv
hur gör man då
Vad är viktigt i livet för dig
för mig att vara två




Fri vers av crea diem
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-22 23:28



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Berörande skrivet!
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

crea diem
crea diem