Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...om att se den andre och förstå utan alla ord...


Vårt eget språk

Vi har vårt eget språk
Handlingar som bara vi förstår
uttryck ur vår egen värld

Vi har vårt eget språk
Din hand smeker min rygg
en varm kärleksfull gest

Vi har vårt eget språk
Ditt ansikte har tusen ord
det språk jag först föll för

Vi har vårt eget språk
Ett speciellt litet leende
som innehåller så mycket mer

Vi har vårt eget språk
Mina fingrar mot din kind
gör dig varm av min ömhet

Vi har vårt eget språk
Ett par trevande fingrar
när vi går hand i hand

Vi har vårt eget språk
En fjäderlätt beröring
över dina varma bröst

Vi har vårt eget språk
En lekfull kyss i nacken
med löfte om så mycket mer

Vi har vårt eget språk
Min känsla när jag rör dig
av att aldrig få nog

Vi har vårt eget språk
Mina uttryck av återhållen åtrå
som gör mig till din egen seriefigur

Vi har vårt eget språk
När du säger dumma karl
men menar att du längtar efter mig

Vi har vårt eget språk
Dina klara blå ögon glittrar
och smälter mitt hjärta

Vi har vårt eget språk
Du lindar mig runt ditt finger
med dina läppar mot mitt öra

Vi har vårt eget språk
Alla små gester och ord
som gör oss till dem vi är

Vi har vårt eget språk
Handlingar som bara vi förstår
uttryck ur vår egen värld




Fri vers av crea diem
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-27 09:37



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Du fångar samhörigheten med en stark och fin känsla. Applåd!
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

crea diem
crea diem