Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om droger

Liv skördas
till ingen nytta
endast till skada
för de nära

En drog
så förädisk
tar makten och styr
alla

Vad har de nära att sätta emot
en drog
ett begär
som fullkomligt
kontrollerar
en människa

Den nära omgivningen
blir marionetter
i ett manipulationsspel
som går ut på
att vinna en falsk lycka
som till sist leder till
att alla förlorar

(1998)




Fri vers av AA VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-06-07 23:19



Bookmark and Share


  Järnkatten
Klockrent..och sorgligt..
2011-06-09

    Maskrosunge
Igenkännande och vackert.
2011-06-08

  Filosofen2
Otroligt bra skildrat ur många människors dagliga liv...
2011-06-08

    Yarissa
Bra beskrivet!
2011-06-08

  Ninananonia VIP
Berör...
2011-06-07

  Magnus P.
Träffande, insiktsfullt och alltför sant...
2011-06-07
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP