Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar

.

Du stod alldeles stilla
tittade fundersamt på mig

sedan vände du och gick

Jag önskar att du stannat kvar
att du låtit tanken formas

då hade det aldrig hänt
det som sedan hände

Kanske ville du inte förstå

ibland är det lättare att gå
att lämna tanken innan den nått

men jag önskar så....




Fri vers (Fri form) av Mejja
Läst 402 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-11 23:33



Bookmark and Share


  mickech
fint diktat om längtan!
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Mejja