Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snigelspår

torkar fort i solskenet
så fort
att snigeln inte ens
hinner få undan fötterna
innan alla spår av henom är borta
då syns inte ett spår av att snigeln ens varit där

är det så för mänskligheten?




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-08 22:16



Bookmark and Share


  Robin V
Tankeväckande! Vore skrämmande om man inte lämnade mer avtryck i världen mer än en siffra i statistik
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t