Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets låga

Livet låga
kan vara skör
på dess knivsegg
balanseras vi
genom livet

Livets låga
brinner för livet
stolt och ljust
fyllt med energi
och skönhet

Livets låga
kan flämta
en vindpust
kan släcka lågan
det eviga mörkret inträder

Livets låga
kan fortsätta brinna
i en annan dimension
i det eviga livet
bortom vår horisont




Fri vers av AA VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-06-08 23:40



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Tycker om när du skriver att: "Livets låga kan fortsätta brinna... i en annan dimension". Din text ger mig hopp. Tack och kram. /Grubbelmia
2011-06-15

  Sofhia Wirström
vacker dikt som får en att tänka efter. fint skrivet.
2011-06-09

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Denna text inspirerade mig till att skriva en annan text.
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1318820

2011-06-09

  Ninananonia VIP
Vacker är livets låga..
vackert skrivet..
2011-06-09

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Jag
Det som är jag
Lika fri som min tanke
om mig
2011-06-09

    ej medlem längre
fint skaldat!
2011-06-09

  mickech
Bra skrivet!
2011-06-09

    ej medlem längre
Det hoppas jag med..jäklar vad kul vi ska ha det , eller..!!!
Bra och stöttande inställning ! Många räds.
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP