Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre rymden

I den inre rymden vida
där vill jag fara
till yttersta delen
av den inre evigheten.
Bort från den vardagen
som vill få oss
att sluta drömma.

Jag vill resa genom hjärnan
alla labyrinter
utforska det som finns gömt.
Min inre resa
bort från kroppens varande
fritt få fara ut i min rymd.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-09 00:14



Bookmark and Share


  anits VIP
En spännande resa
mycket fina tankar
2011-06-09

    Vittra
Det tycker jag verkligen att du ska göra, det låter som en spännande resa! Låter väldigt hoppfullt, något att ta till sig :)
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP