Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÅRAR AV LYCKA

Vi ser på varann
så ömt du och jag
Du håller mej ömt
och du kysser min kind

Från mitt öga de faller
en liten tår
Jag är inte lessen
de du nog förstår

Du sade tre ord
du sa

TÅRAR AV LYCKA

Så ljuvligt att höra
de orden från dej

Va du än säjer
och vad du må tycka
ska jag alltid bära
de orden i mej

Du torkar nu tåren
bort från min kind

Din hand den smeker
som den varmaste vind

Även i ditt öga
jag ser att de blänker
och jag tror jag vet
vad de är
som du tänker



M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 250 gånger
Publicerad 2011-06-09 17:17



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Vacker öm lycka och klart det tårar blir. Det ögat ses blänka tillbaka är nog det tre stora kärleksorden JAG ÄLSKAR DIG.
2011-06-09

  Minkki VIP
en rar dikt med värme!
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP