Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spare me, bitte!

I sin läsvärda text jag kommer alltid presentera mig på samma vis avslutar författaren den störtade ärkeängeln Faust med följande mening: "Det är då jag börjar snyfta, berätta att jag var utbränd redan i livmodern."



Nu kan jag berätta att jag var utbränd redan i pappas pung.

 

Så det så!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Pitbullpudelns kärna
Läst 301 gånger
Publicerad 2011-06-09 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna