Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk...

vad veckorna rullar på,
nyss var det fredag och nu är det så igen
fredag alltså

för bara några veckor sedan
insåg jag att terminen snart var till ända
och nu är det ett faktum
betyg är satta

nu är det bara några arbetsveckor kvar
till semestern...

fortsätter det i den här takten
är jag snart pensionär!




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-10 06:41



Bookmark and Share


    AA VIP
Visst rusar tiden. Bra beskrivet.
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t