Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En uppmaning till alla poeter!!

Snälla! Kan ni hålla upp med att publicera era texter några timmar? Som långtidsarbetslös har jag fått i uppdrag från min handledare på Fas 3 att ladda ner hela internet på min hårddisk, och den börjar bli något ansträngd. Så om ni kan låta bli skrivklådan en stund, så kanske min hårddisk kan återhämta sig igen för fullföljandet av mitt Fas 3-uppdrag.

Tack på förhand!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Pitbullpudelns kärna
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-10 23:05



Bookmark and Share


  Pitbullpudelns kärna
Tack Sanningsägaren! Visste väl att jag kunde lita på dig! Annat är det med den anskrämliga mängd poeter i alla åldrar och kön som fortsätter att bröla ut digital poesi utan att ägna en tanke på vad jag måste stå upp inför min Fas 3- handläggare på måndag. Ve och fasa!
2011-06-11

  Sanningsägaren VIP
haha så jävla bra!

*lovar hålla igen som fan lääääänge*
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna