Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren är kort

men ingen längtar bort




Sommar

Ljuset-solen är en medicin för vanligt folk närmare än va du tror...

Jag tillhör definitivt den kategorin.

Som jag njuter nu......folk som inte det berör förstår inte dess betydelse det har för mig som människa,för att må bra...

Jag är...




Fri vers av mickelarzon
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-11 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mickelarzon
mickelarzon