Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver dig..

Jag behöver Dig
som vårbäcken behöver rännan
för att kunna porla


som blommorna behöver solen


 


jag behöver Dig 
som örnen behöver vinden
för att kunna breda ut sina vingar


 


Jag är penseln
Du är målaren


Jag är strängen
och Du är harpospelaren


stäm mig till Din ära


 


Jag behöver Dig
som leran behöver


krukmakarens händer


som låset behöver nyckeln
som skeppet behöver sitt roder


och korallerna ett hav




Jag behöver dig...




Fri vers av mickelarzon
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-05 09:49



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbar dikt och vacker, sparar..
2011-08-05
  > Nästa text
< Föregående

mickelarzon
mickelarzon