Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....där mina fotsteg är väntade

Öppnar den tunga porten


och släpper ut mig själv


 


slänger nycklarna


som låste mig inne,


i den bottenlösa sjön


 


dörren


står öppen,


för förlorarna


som vågar bli vinnare


 


vinden för mig hem


till Din strand,


där mina fotsteg är väntade..




Fri vers av mickelarzon
Läst 441 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-19 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mickelarzon
mickelarzon