Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MED DOFT AV KÄRLEK

Kom
och vandra med mej i paradiset

I min trädgård
där blommorna viskar om kärlek

Där doftena omfamnar oss

Och vinden susar om lycka

Vi vandrar till sommarnatten
slumrar en aning

Till den porlande bäck
som alltid är vaken

Vi stillar oss under ekens krona

Tätt sammanslutna av åtrå och längtan

Heta kyssar

Heta kroppar
som vill finna ro

En nattfjäril fladdrar leende förbi

Sökande "sin egen" nattviol

Somnar så sammanflätade
på moder jords gröna täcke

Vaknar
när sommarnatten väcks
av solen gulgula strålar


Ögon som strålar

Lycka

Leenden

Värme

Natten var inte evig

DEN VAR VÅR


M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2011-06-11 19:38



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Underbart vackert denna doft av kärlek.

Gillar och bokmärker.

Stor applåd och tack för härlig fin text.

Kram!
2011-06-11

  mickech
Det var en vacker kärlekssaga.
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP